fbpx

Подаръчен ваучер

Често се чудим какво да подарим на любим човек или приятел за празничен повод. Материалните подаръци се изчерпват бързо, а и сега, когато всяка точка на света става все по-достъпна, няма по-хубава изненада от това, да подарим късче приказно пътешествие.

Ваучерите, предлагани от нашата агенция, са ръчна изработка, уникални за всеки един човек. Дизайните са различни, въздействащи и изготвени специално за повода. Можете да подарите такъв, както на жена, така и на мъж – като визията на ваучера е съобразена с получателя.

Срокът на подаръчния ваучер е 1 календарна година. Не е необходимо ваучерът да бъде свързан с конкретна оферта или дестинация – може просто да депозирате сума и да оставите право на избор след това за неговото използване. Това включва всички оферти, предлагани от нашата агенция, хотелско настаняване, самолетни билети, круизи и др.

Ако решите истински да зарадвате близкия човек, попълнете формата за поръчка и ни се доверете. Вярвайте – ще получите най-благодарната прегръдка и поглед, пълен с любов. Така действат нашите подаръчни ваучери.


    Ваучер за:

    МъжЖена