fbpx

За нас

Кои сме ние?

Ние, от МИРЕЯ ТРАВЕЛ, сме изключително щастливи да ви посрещнем с „Добре дошли” в нашия уеб сайт.

Поемаме ангажимент да Ви помогнем да се ориентирате максимално бързо и лесно в картата на сайта, така че да осъществите правилния избор, т.е. да вземете „Вашата“ оферта, която Ви чака тук. Стремим се етикетът „перфектна“ да е винаги в сила за всяка една от почивките, предлагани от нас в съществуващата многообразната палитра с оферти, до която има достъп всеки един посетител на интернет сайта ни. Предлаганите от нас продукти са изключително разнообразни по вид и по цвят, по бюджет и по дестинация, по вид транспорт и по вид настаняване, но всичките ги предлагаме с вярата, че ще останете доволни и щастливи, от направения избор на оферта и от услугите на МИРЕЯ ТРАВЕЛ

Какво още

Екипът ни създаде тази агенция с много любов, а при създаването на този електронен магазин не е допускан компромис нито с вложената в сайта положителна енергия, нито с необходимите за целта средства.

През времето на нашето сътрудничество ще се стремим да бъдем максимално адекватни на Вашите желания, отчетените резултати и положителните отзиви, които изразявате в контактите си с нас, ни насърчават да се развиваме и обогатяваме постоянно предлаганата асортиментна база.

Не можем да отречем огромното удоволствие за нас, когато Вие ни дарявате с усмивките си и получаваме подкрепата при завръщането си у дома след поредното незабравимо преживявавне, предоставено Ви от МИРЕЯ ТРАВЕЛ. Този процес се явява непресъхващ извор за нови идеи и адреналин за развитието ни, постоянното подобряване на интернет сайта, оптимизиране на условията за предоставяните от нас почивки и друг вид туристически услуги, с цел пълно покритие и удовлетворяване на Вашите желания и очаквания, за което Ви благодарим!

Светът е необятен, прекрасен и нашата задача е да ви предложим  тази част от него, която копнеете да посетите, да го направим по най-добрия, приятен, вълнуващ и лесен за Вас начин, защото ВИЕ сте нашия стимул нещата да се получават отлично, отново и отново.
 • Ако имате колебания за дестинация – ние ще последваме желанията ви…
 • Ако не намирате желаната информация в сайта ни – пишете ни…
 • Ако срещате трудности с работата в електронния ни магазин – насреща сме за съдействие…
 • Нашите специалисти ще Ви предоставят максимално бързо необходимата информация.

Какво ви предлага МИРЕЯ ТРАВЕЛ


 • Хотелско настаняване, настаняване в къщи за гости, вили или апартаменти в България и чужбина.
 • Зимни почивки в мечтаните курорти в България и чужбина.
 • Организирани екскурзии – самолетни и  автобусни
 • Летни почивки със собствен или организиран транспорт
 • Атрактивни пътувания до уникални дестинации
 • Мероприятия, конференции, срещи, бизнес пътувания и тиймбилдинги
 • Опознавателни уикенд турове в България – тайнствената и непознатата
 • Детски и ученически програми
 • Самолетни и автобусни билети
 • Трансфери, коли под наем, екскурзоводи…
 • Круизи
И всичко това с много любов и усмивки!

Уважаеми клиенти, изключително важно е за нас обратната връзка, отзивите, комплиментите и забележките Ви. За да можем да отговорим по-пълно на Вашите изисквания и очаквания, предлаганите от нас продукти да са във формата, която е най-близка до Вашите желания, след като се завърнете от пътуването си може да споделите с нас всичко което Ви е направило впечатление в добра или не толкова добра светлина.

Винаги приемаме основателните критики и претенции, когато има разминаване между обещание и изпълнение, като се стремим покритието да е пълно и да не се допуска подобен дисбаланс. В общ интерес е финала на почивката да включва и този етап, за да знаем как да станем още по-добри, кое да променим и кое да запазим, така че следващата почивка получена от нашият магазин да бъде още по-добра, определението „перфектна“ да е в пълна сила, защото Ние работим постоянно за това, ползваните от Вас почивки получени през този сайт да бъдат наистина перфектни.

Банкови детайли:
Фирма: МИРЕЯ ТРАВЕЛ ЕООД
Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
IBAN: BG02UNCR70001520994372
SWIFT: UNCRBGSF

ЛИЦЕНЗ
ЗАСТРАХОВКА