Туроператор лиценз N PK-01-7168
Запитване За нас

За нас

Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

 

Ние, от МИРЕЯ ТРАВЕЛ, сме изключително щастливи да ви посрещнем с „Добре дошли” в електронния ни магазин. Поемаме ангажимент  да Ви помогнем да се ориентирате максимално бързо и лесно в картата на сайта, така че да осъществите правилния избор, т.е. да вземете „Вашата“ оферта, която Ви чака тук.  Стремим се етикетът „перфектна“ да е винаги в сила за всяка една от почивките, предлагани от нас в съществуващата многообразната палитра с оферти,  до която има достъп всеки един посетител на интернет сайта ни.  Предлаганите от нас  продукти са изключително разнообразни по вид и по цвят, по бюджет и по дестинация, по вид транспорт и по вид настаняване, но всичките ги предлагаме с вярата, че ще останете доволни и щастливи, от направения избор на оферта и от услугите на  МИРЕЯ ТРАВЕЛ

Фирма МИРЕЯ ТРАВЕЛ е лицензиран туроператор и туристически агент с лиценз № РК-01-7168 и сключена застраховка „Отговорност на лицензирани туроператори” с Groupama Застраховане с № 7500180000320/12.08.2019.

Екипът ни създаде тази агенция с много любов,  а при създаването на този електронен магазин не е допускан компромис нито с вложената в сайта положителна енергия, нито с необходимите за целта средства. През времето на нашето сътрудничество ще се стремим да бъдем максимално адекватни на Вашите желания, отчетените резултати и положителните отзиви, които изразявате в контактите си с нас, ни насърчават да се развиваме и обогатяваме постоянно предлаганата асортиментна база. Не можем да отречем огромното удоволствие за нас, когато Вие ни дарявате с усмивките си и получаваме подкрепата при завръщането си у дома след поредното незабравимо преживявавне, предоставено Ви от МИРЕЯ ТРАВЕЛ. Този процес се явява непресъхващ извор за нови идеи и адреналин за развитието ни,  постоянното подобряване на интернет сайта, оптимизиране  на условията за предоставяните от нас  почивки и друг вид туристически услуги, с цел пълно покритие и удовлетворяване на Вашите желания и очаквания, за което Ви благодарим!   

Светът е необятен, прекрасен и нашата задача е да ви предложим  тази част от него, която копнеете да посетите, да го направим по най-добрия, приятен, вълнуващ и лесен за Вас начин, защото ВИЕ сте нашия стимул нещата да се получават отлично, отново и отново.

                Ако имате колебания за дестинация – ние ще последваме желанията ви…

                Ако не намирате желаната информация в сайта ни – пишете ни…

                Ако срещате трудности с работата в електронния ни магазин – насреща сме за съдействие…

                Нашите специалисти ще Ви предоставят максимално бързо необходимата информация.

Какво предлага МИРЕЯ ТРАВЕЛ:

·         Хотелско настаняване, настаняване в къщи за гости, вили или апартаменти в България и чужбина.

·         Зимни почивки в мечтаните курорти в България и чужбина.

·         Организирани екскурзии – самолетни и  автобусни

·         Летни почивки със собствен или организиран транспорт

·         Атрактивни пътувания до уникални дестинации

·         Мероприятия, конференции, срещи, бизнес пътувания и тиймбилдинги

·         Опознавателни уикенд турове в България – тайнствената и непознатата

·         Детски и ученически програми

·         Самолетни и автобусни билети

·         Трансфери, коли под наем, екскурзоводи…

·         Круизи

И всичко това с много любов и усмивки!

Уважаеми клиенти, изключително важно е за нас обратната връзка, отзивите, комплиментите и забележките Ви. За да можем да отговорим по-пълно на Вашите изисквания и очаквания, предлаганите от нас продукти да са във формата, която е най-близка до Вашите желания, след като се завърнете от пътуването си може да споделите с нас  всичко което Ви е направило впечатление в добра или не толкова добра светлина. Винаги приемаме основателните критики и претенции, когато има разминаване между обещание и изпълнение, като се стремим покритието да е пълно и да не се допуска подобен дисбаланс. В общ интерес е финала на почивката да включва и този етап,  за да знаем как да станем още по-добри, кое да променим и кое да запазим, така че следващата почивка получена от нашият магазин да бъде още по-добра, определението „перфектна“ да е в пълна сила, защото Ние работим постоянно за това, ползваните от Вас почивки получени през този сайт да бъдат наистина перфектни.  

За контакти с агенцията:

Мобилни телефони: 0879806640, 0878757400, 0878757408

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ,  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Банкови детайли:

Фирма: МИРЕЯ ТРАВЕЛ ЕООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN: BG02UNCR70001520994372

SWIFT: UNCRBGSF

 

 

Застраховка 2018
Лиценз
Политика за поверителност

Превърнете мечтите си в спомени!

Контакти

0879 806 640
Template Settings
Select color sample for all params
black cyan green orange sienna
Text color
Google font
Body font-size
Body font-family
Direction